Belvedère Resort Aruba

Ocean Front Apartments & Penthouses

NextHome is de ontwikkeling aan het voorbereiden van een exclusief en kleinschalig resort wat zijn weerga niet zal kennen op het tropische Aruba. Gelegen op een unieke locatie bij het prachtige Baby Beach strand in de zuidwest punt van het eiland. Belvedère Resort Aruba staat voor pure luxe en vakantiegevoel. Het resort gaat bestaan uit 74 luxe appartementen en penthouses verdeeld over 3 gebouwen met ieder 3 woonlagen.

Kenmerkend aan het project is de interpretatie van het “binnen is buiten” principe. De terrassen en balkons van de woningen zijn ruim opgezet en grote harmonica glasdeuren verbinden de living tot een royale leefruimte. Tot de faciliteiten van het resort behoren een zwembad, poolbar en restaurant omgeven door een fraai aangelegde Caribisch tropische tuin.

Het resort wordt geheel met hoogwaardige materialen met een authentieke uitstraling gebouwd. Dat betekent volmaakt comfort gecombineerd met gezelligheid. Zorgvuldig gekozen meubels en accessoires dragen bij aan een aangename en eigentijdse sfeer. De gekozen materialen zijn van een Amerikaanse/Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Aruba.

Belvedère Resort Aruba is bestemd voor toeristische verhuur volgens een beproefd verhuur- en beheerconcept.

Previous slide
Next slide

Taekema Campers

Taekema Campers is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare campers. Ze hebben een doorlopend en ruim assortiment campers op voorraad tegen de scherpste prijzen.

Taekema Campers is leverancier van vakantieplezier! Daarom vinden ze het belangrijk om hun campers af te leveren met een apk, campercheck en garantie.

– Standaard APK en campercheck
– Aangesloten bij NKC & RDW-erkend
– Professionele werkplaats
– Diverse inruil mogelijk
– Aangesloten bij Bovag

En als je het nog niet wist: ze zijn de grootste camperaanbieder van het noorden!

George Foreman

George Foreman staat al ruim 30 jaar bekend om toonaangevende contactgrills. Wereldwijd zelfs het nummer 1 grillmerk. Uniek aan deze grills is het grillen met minder vet. Door de verstelbare achtervoet grill je schuin en komt overtollig vet terecht in het speciaal daarvoor bedoelde opvangbakje. Zo is grillen lekker, maar ook gezond! Eigenlijk kan alles op de grill. Of het nou om ei met spek voor het ontbijt gaat, een broodje zalm voor de lunch of kipsaté als avondeten.

George Foreman grills zijn echt voor elk moment van de dag! Van lasagne tot steaks. Na afloop maak je de grill in 1 wipe schoon en alle losse onderdelen van George Foreman grills kunnen ook nog eens heel gemakkelijk in de vaatwasser. Zo is het grillen eenvoudig en het schoonmaken ook!

Alpenchalets Turrach

Op een toplocatie in Oostenrijk wordt een nieuwe fase met 29 design wellness chalets gebouwd. De Turracher Höhe is een echte Oostenrijkse wintersport hotspot. Het populaire familieskigebied heeft 45 km piste en 15 moderne liften en ligt op een sneeuwzekere 1.800 meter hoogte.

De chalets hebben een bijzondere architectuur en zijn voorzien van alle luxe en comfort. Het uitzicht is eersterangs op het omringende en sprookjesachtige hooggebergte. Door het mooie gebruik van hout en glas bieden de chalets een weldadige ambiance. Dat betekent volmaakte luxe gecombineerd met gezelligheid en comfort. Alpenchalets Turrach is bestemd voor toeristische verhuur volgens een beproefd verhuur- en beheerconcept. Pricerange € 695.000 – € 825.500.