Grand Windsock Bonaire

Op Bonaire heeft Haafkes Bouw samen met NextHome het Beach & Dive Resort Grand Windsock Bonaire ontwikkeld. Het sfeervolle en luxueuze vakantieresort bestaat uit luxe 4- tot 6 persoons privé villa’s en appartementen, een groot zwembad met poolbar en de PADI 5 star IDC center Wannadive.  Het exclusieve en kleinschalige high-end resort Belnem House is momenteel in aanbouw. Arno en Sanne gaan samen met Patrica van MyNextHome een kijkje nemen hoe het resort er nu bijstaat.

Previous slide
Next slide

Taekema Campers

Taekema Campers is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare campers. Ze hebben een doorlopend en ruim assortiment campers op voorraad tegen de scherpste prijzen.

Taekema Campers is leverancier van vakantieplezier! Daarom vinden ze het belangrijk om hun campers af te leveren met een apk, campercheck en garantie.

– Standaard APK en campercheck
– Aangesloten bij NKC & RDW-erkend
– Professionele werkplaats
– Diverse inruil mogelijk
– Aangesloten bij Bovag

En als je het nog niet wist: ze zijn de grootste camperaanbieder van het noorden!

Russell Hobbs

Voor meer dan 70 jaar verrijkt Russell Hobbs miljoenen huishoudens wereldwijd met keukenapparatuur. De verschillende producten bieden meer dan innovatie en design – ze maken onderdeel uit van het dagelijkse leven en zorgen voor een fijne kook- en smaakbeleving. Russell Hobbs heeft een breed assortiment aan producten: van waterkokers, broodroosters en koffiezetapparaten tot producten voor voedselbereiding zoals blenders, slowcookers, foodsteamers, maar zelfs ook strijkijzers. Russell Hobbs weet wat jij echt nodig hebt en streeft ernaar om al jouw verwachtingen te overtreffen.

MyNextHome

In Oostenrijk heeft Patricia van MynextHome Sanne afgelopen zomer uitgenodigd voor een dagje vakantie in een wellness chalet in Hauser Kaibling. Ze genieten van alle luxe die deze fraaie design chalets bieden. Verder maken ze een dagtrip naar de spectaculaire Dachstein gletsjer.

MyNextHome ontwikkelt sinds 2005 leisure concepten. De projecten worden verkocht in eigen beheer en zij ontwikkelen samen met gerenommeerde bouwbedrijven unieke projecten met luxe vakantiewoningen in met name Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en op Bonaire. De projecten hebben een recreatieve bestemming en kenmerken zich door een uitgekiend verhuur en beheerconcept. NextHome bedient een kopersgroep die steeds meer op zoek is naar authenticiteit. Geen massale vakantieparken maar wel boetiek stijl met veel luxe en comfort. Dit wordt meer en meer lifestyle.