Belvedère Resort Aruba

Ocean Front Apartments & Penthouses

NextHome is de ontwikkeling aan het voorbereiden van een exclusief en kleinschalig resort wat zijn weerga niet zal kennen op het tropische Aruba. Gelegen op een unieke locatie bij het prachtige Baby Beach strand in de zuidwest punt van het eiland. Belvedère Resort Aruba staat voor pure luxe en vakantiegevoel. Het resort gaat bestaan uit 74 luxe appartementen en penthouses verdeeld over 3 gebouwen met ieder 3 woonlagen.

Kenmerkend aan het project is de interpretatie van het “binnen is buiten” principe. De terrassen en balkons van de woningen zijn ruim opgezet en grote harmonica glasdeuren verbinden de living tot een royale leefruimte. Tot de faciliteiten van het resort behoren een zwembad, poolbar en restaurant omgeven door een fraai aangelegde Caribisch tropische tuin.

Het resort wordt geheel met hoogwaardige materialen met een authentieke uitstraling gebouwd. Dat betekent volmaakt comfort gecombineerd met gezelligheid. Zorgvuldig gekozen meubels en accessoires dragen bij aan een aangename en eigentijdse sfeer. De gekozen materialen zijn van een Amerikaanse/Europese standaard en bestand tegen het klimaat op Aruba.

Belvedère Resort Aruba is bestemd voor toeristische verhuur volgens een beproefd verhuur- en beheerconcept.

Vorige slide
Volgende slide

Taekema Campers

Taekema Campers is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare campers. Ze hebben een doorlopend en ruim assortiment campers op voorraad tegen de scherpste prijzen.

Taekema Campers is leverancier van vakantieplezier! Daarom vinden ze het belangrijk om hun campers af te leveren met een apk, campercheck en garantie.

– Standaard APK en campercheck
– Aangesloten bij NKC & RDW-erkend
– Professionele werkplaats
– Diverse inruil mogelijk
– Aangesloten bij Bovag

En als je het nog niet wist: ze zijn de grootste camperaanbieder van het noorden!

Russell Hobbs

Voor meer dan 70 jaar verrijkt Russell Hobbs miljoenen huishoudens wereldwijd met keukenapparatuur. De verschillende producten bieden meer dan innovatie en design – ze maken onderdeel uit van het dagelijkse leven en zorgen voor een fijne kook- en smaakbeleving. Russell Hobbs heeft een breed assortiment aan producten: van waterkokers, broodroosters en koffiezetapparaten tot producten voor voedselbereiding zoals blenders, slowcookers, foodsteamers, maar zelfs ook strijkijzers. Russell Hobbs weet wat jij echt nodig hebt en streeft ernaar om al jouw verwachtingen te overtreffen.

MyNextHome

MyNextHome ontwikkelt sinds 2005 leisure concepten. De projecten worden verkocht in eigen beheer en zij ontwikkelen samen met gerenommeerde bouwbedrijven unieke projecten met luxe vakantiewoningen in met name Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en op Bonaire. De projecten hebben een recreatieve bestemming en kenmerken zich door een uitgekiend verhuur en beheerconcept. NextHome bedient een kopersgroep die steeds meer op zoek is naar authenticiteit. Geen massale vakantieparken maar wel boetiek stijl met veel luxe en comfort. Dit wordt meer en meer lifestyle.

Vanaf de start van de onderneming wordt er in Oostenrijk op exclusieve basis samengewerkt met Almorfbau. Samen zijn er de afgelopen jaren meer dan 20 projecten ontwikkeld op top locaties. De chalets hebben een bijzondere architectuur en een high-end uitstraling. De projecten worden ontwikkeld met een beproefd en succesvol verhuur- en beheer concept. Op dit moment hebben ze twee projecten in verkoop: Kreischberg Lodges en Alpenchalets Turracher Höhe. In voorbereiding zijn een 5-tal nieuwe projecten welke later dit jaar in verkoop zullen gaan. Via de website van MyNextHome kunt u zich inschrijven als u van de nieuwe ontwikkeling op de hoogte wil worden gehouden.